Декларация за поверителност

1. Основна информация

Добре дошли в страницата ни за поверителност! Когато използвате услугите на магазина, Вие ни се доверявате. Тази декларация има за цел да Ви помогне да разберете какви данни събираме, защо ги събираме и какво правим с тях. Когато споделяте информация с нас, ние се стараем да подобряваме предоставяните услуги. Например, да Ви покажем по-подходящи резултати от търсенето, или реклами, да Ви помогнем да се свържете с други хора, или да направите споделянето с другите по-бързо и лесно. Когато ползвате нашите услуги, искаме да сте наясно как използваме  информацията и начините, по които може да защитите поверителността си. Това е важно! Надяваме се, че ще отделите време да прочетете внимателно. Не забравяйте, че може да намерите контроли за управление на информацията Ви и да защитите поверителността и сигурността си. 

2. Право на достъп, коригиране и изтриване на данни и обработка на данни от обекти

Нашите клиенти имат право на достъп, коригиране и изтриване на лични данни, свързани с тях, както и да възразят срещу обработката на такива данни, като отправят писмено искане по всяко време. Дружеството полага всички усилия да въведе подходящи предпазни мерки за защита на сигурността и неприкосновеността на личните данни, както и да предотврати промяната, повреждането, унищожаването или достъпа им от трети лица. Въпреки това, Дружеството не контролира всеки риск, свързан с използването на Интернет, и поради това предупреждава потребителите на сайта за потенциалните рискове, свързани с функционирането и използването на Интернет. Сайтът може да включва връзки към други уеб сайтове или други интернет източници. Тъй като Дружеството не може да контролира тези уеб сайтове и външни източници, то не носи отговорност за предоставянето или показването на тези уеб сайтове и външни източници и не носи отговорност за съдържанието, рекламата, продуктите, услугите или други материали, достъпни на или от тези уеб сайтове или външни източници.

3. Управление на лични данни

Може да преглеждате или редактирате личните си данни онлайн за много от нашите услуги. Можете също да направите избор за събирането и използването на Вашите данни. Как може да използвате или контролирате личните си данни, ще зависи от услугите, които използвате. Можете да изберете дали искате да получавате рекламни съобщения от нашия магазин по електронна поща, чрез информационния бюлетин към сайта или по телефон. Ако получавате промоционални имейли или SMS съобщения от нас и искате да се откажете, можете да го направите, като следвате указанията в това съобщение. Можете също да направите избор за получаването на промоционални имейли, телефонни обаждания и поща, като посетите и влезете в Мениджъра на фирмените промоционални комуникации, който Ви позволява да актуализирате информацията за връзка, да управлявате предпочитанията за контакти, да се откажете от абонаментите за имейл и да изберете дали споделяйте информацията си за контакт с нашите партньори. Тези решения не се отнасят за задължителни служебни комуникации, които са част от определени услуги на магазина.

4. Информацията, която събираме

Нашият магазин събира данни, за да работи ефективно и да Ви осигурява достъп до най-добрите функции на нашите услуги. Предоставяте някои от тези данни директно, например когато създавате лична сметка. Получаваме част от тях, като записваме как взаимодействате с нашите услуги, например чрез използване на технологии като „бисквитки“ и получаване на отчети за грешки или данни за използване от софтуер, работещ на вашето устройство. Също така получаваме данни от трети страни (включително други компании).

5. Как използваме Вашата информация

Нашият магазин използва данните, които събира за три основни цели: да управлява бизнеса си и да предоставя (включително подобряване и персонализиране) услугите, които предлага, да изпраща съобщения, включително рекламни съобщения и да показва реклами. При осъществяването на тези цели ние комбинираме данните, които събираме чрез различните услуги на магазина, които използвате, за да Ви даде по-безпроблемно, последователно и персонализирано преживяване. Въпреки това, за да се подобри неприкосновеността на личния живот, ние изградихме технологични и процедурни предпазни мерки, предназначени да предотвратят определени комбинации от данни. Например съхраняваме данните, които събираме от Вас, когато не сте удостоверени (не сте влезли), отделно от информацията за профила, която Ви идентифицира директно, като името, имейл адресът или телефонният Ви номер.

6. Споделяне на информацията Ви

Ние споделяме вашите лични данни само и единствено с Ваше съгласие или, ако е необходимо, за да извършим всяка транзакция или да предоставим всяка услуга, която сте поискали или упълномощили. Например, споделяме съдържанието Ви с трети страни, когато ни кажете да го направим. Когато предоставите данни за плащане, за да направите покупка, ние ще споделим данните за плащане с банки и други лица, които обработват платежни операции или предоставят други финансови услуги, както и за предотвратяване на измами и намаляване на кредитния риск. Освен това споделяме лични данни между контролираните от нас филиали и дъщерни дружества. Също така споделяме лични данни с доставчици или агенти, които работят от наше име за целите, описани в това изявление. Например, компаниите, които сме наели, за да предоставят поддръжка за обслужване на клиенти или да съдействат за защитата и защитата на нашите системи и услуги, може да имат нужда от достъп до лични данни, за да осигурят тези функции. В такива случаи тези компании трябва да спазват нашите изисквания за поверителност и сигурност на данните и нямат право да използват лични данни, които получават от нас за други цели.